Κεμζούρα: «Μας κόστισαν τα λάθη»

Στα πολλά λάθη και τις λεπτομέρειες που κόστισαν απέδωσε ο βοηθός προπονητή του Μπλατ, Κεστούτις Κεμζούρα, την ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές.

Κεμζούρα: «Μας κόστισαν τα λάθη»

«Αν μας έλεγαν πως θα δεχόμασταν 75 πόντους από την Έφες εδώ, θα το παίρναμε πριν το ματς. Αλλά κάναμε 15 λάθη και πολλές λεπτομέρειες κόστισαν. Κάναμε πολλές λάθος πάσες και τους δώσαμε εύκολους πόντους. Είχαμε τα σουτ μας, αλλά τα χάσαμε, ήμασταν άστοχοι και έτσι ηττηθήκαμε. Είχαμε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Από την άλλη, όταν είσαι σε αυτό το επίπεδο, ξέρεις πως το παραμικρό λάθος ο αντίπαλος θα το τιμωρήσει. Και αυτό έγινε», είπε αρχικά, μετά τον αγώνα της Τουρκίας.

Στις τελευταίες τέσσερις ήττες του Θρύλου, οι Πειραιώτες βάζουν 65 πόντους μέσο όρο με τον Λιθουανό συνεργάτη του Ντέιβιντ Μπλατ να απαντά πως «ψάχνουμε να βρούμε τη λύση. Τις πεντάδες εκείνες που θα μας δώσουν μεγαλύτερο σκορ και λύσεις στην επίθεση. Αμυντικά, ήμασταν καλοί και θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι, μικρές λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά καθώς και η έλλειψη συγκέντρωσης. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν κάναμε αυτά που έπρεπε και χάσαμε. Επιθετικά, πρέπει να βρούμε λύσεις και να είμαστε πιο επιθετικοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Είναι φορές που κάνουμε βήματα μπροστά και άλλες που κάνουμε βήματα πίσω σε ό,τι αφορά την απόδοση μας, πρέπει να βρούμε τρόπο να παίξουμε όπως μπορούμε και θέλουμε».