Κουρτινάιτις: «Ο Παναθηναϊκός παίζει με διπλή ενέργεια στο ΟΑΚΑ»

Η Χίμκι θα παίξει χωρίς τους Σβεντ και Γκιλ στο ΟΑΚΑ, με τον Ρίμας Κουρτινάιτις να εκθειάζει την δυναμική που έχει ο Παναθηναϊκός στην έδρα του.

Κουρτινάιτις: «Ο Παναθηναϊκός παίζει με διπλή ενέργεια στο ΟΑΚΑ»

Η Χίμκι θα έρθει στην Αθήνα για να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό χωρίς τους Αλεξέι Σβεντ και Άντονι Γκιλ και δίχως τους Τιμοφέι Γιακούσιν και Πιοτρ Γκουμπάνοφ.

Ο προπονητής της ομάδας, Ρίμας Κουρτινάιτις, σχολίασε πως: «Ο Παναθηναϊκός παίζει με διπλή ενέργεια στην έδρα του. Είναι μία ομάδα γρήγορη που τρέχει πολύ και αυτό το στιλ παιχνιδιού μας βολεύει. Από την άλλη, ο αντίπαλός μας θέλει τη νίκη, ενώ και εκείνος αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Πάντα είναι δύσκολο να παίζει στην Αθήνα, αλλά έχουμε την εμπειρία για να πάρουμε τη νίκη. Πριν από κάθε παιχνίδι, οι πιθανότητες είναι πάντα μοιρασμένες και εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να πάρουμε τον έλεγχο του ματς.

Αυτό που απασχολεί περισσότερο είναι η ομάδα μου και όχι ο αντίπαλος και αυτό γιατί στα τελευταία παιχνίδια έχουμε χάσει τον έλεγχο στις κρίσιμες στιγμές και γινόμαστε βιαστικοί. Αυτό θα πρέπει να αποφύγουμε».