Mπλατ: «Είναι μέτρα απόγνωσης, αλλά είμαι 100% με την διοίκηση»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δίνει έμφαση στην άμυνα ενόψει Εφές και τόνισε πως ναι μεν ο Ολυμπιακός πήρε μέτρα απόγνωσης στην Ελλάδα, αλλά επεσήμανε πως είναι 100% με την διοίκηση της ομάδας. 

Mπλατ: «Είναι μέτρα απόγνωσης, αλλά είμαι 100% με την διοίκηση»

Λίγο πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Κωνσταντινούπολη, ο Ντέιβιντ Μπλατ αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Πέμπτης (21/2, 19:30) κόντρα στην Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπουλη. Ο Αμερικανός τεχνικός, παράλληλα, έκανε και το σχόλιο του στην απόφαση της διοίκησης να αποχωρεί από τον ημιτελικό στο ΟΑΚΑ.

Για το παιχνίδι με την Εφές: “Είχαμε εξαιρετική εβδομάδα από άποψη προπόνησης. Ολοι είναι συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι και είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο παιχνίδι αύριο”.

Για αυτό που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στην Πόλη: “Λίγο παραπάνω άμυνα. Είχαμε την δεύτερη καλύτερη άμυνα στην Ευρωλίγκα, αλλά στα τελευταία παιχνίδια πέσαμε και πρέπει να επανέλθουμε σε αυτά τα επίπεδα. Δουλέψαμε πολύ σκληρά αυτή την εβδομάδα για να δώσουμε το κάτι παραπάνω”.

Για τον ημιτελή ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό: “Οταν υπάρχουν θέματα ισονομίας, ειλικρίνειας και ηθικής και αμφισβητούνται, βρίσκεσαι σε καιρούς… απόγνωσης και τότε καλείσαι να πάρεις μέτρα απόγνωσης. Η ομάδα μας βγήκε μπροστά και τα έλαβε. Οπως έχω πει, είμαι 100% μαζί τους”