Στην κοπή πίτας της «One Team» του Ολυμπιακού οι Μπόγρης και Παπανικολάου (vid)

Ο Γιώργος Μπόγρης και ο Κώστας Παπανικολάου έδωσαν το παρών στην κοπή πίτας των παιδιών του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες»!

Στην κοπή πίτας της «One Team» του Ολυμπιακού οι Μπόγρης και Παπανικολάου (vid)

Στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της «ONE TEAM» του Ολυμπιακού. Το παρών έδωσαν οι Γιώργος Μπόγρης και Κώστας Παπανικολάου που είχαν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά που από την πλευρά τους διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Οι Κώστας Παπανικολάου και Γιώργος Μπόγρης έδωσαν το "παρών" σε μία ακόμη προπόνηση του ΟΝΕ ΤΕΑΜ (Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague)!

Όπως πάντα, έτσι την Τρίτη (19/02) το πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει οι προπονητές μας, Πένυ Γιοβάνοβιτς και Νίκος Καμπούρης, για τους αθλητές του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες", είχε και διασκεδαστικό, αλλά και άκρως διδακτικό χαρακτήρα. Μέσα από διάφορους συνδυασμούς ασκήσεων και με την βοήθεια και των δύο παικτών του Ολυμπιακού, οι αθλητές μας ανέπτυξαν την συνεργασία και την ομαδικότητα.

Το φινάλε, πάντως, είχε γλυκιά γεύση, καθώς έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας (δεν ήταν δυνατόν να γίνει νωρίτερα λόγω του βεβαρυμμένου προγράμματος των Κώστα Παπανικολάου και Γιώργου Μπόγρη), παρουσία εκπροσώπων του Μέγα Χορηγού της ΚΑΕ Ολυμπιακός, bwin. Όσον αφορά στο φλουρί, "έπεσε" στο Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες"».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός: