Ο Πρίντεζης γλίτωσε τις... αναμνήσεις από τη Μάλαγα

Το fosonline θυμίζει γιατί το γήπεδο της Μάλαγα δεν είναι το αγαπημένο του υπαρχηγού του Ολυμπιακού!

Ο Πρίντεζης γλίτωσε τις... αναμνήσεις από τη Μάλαγα

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο ο δεύτερος αρχηγός των «ερυθρολεύκων» να μην αγωνιστεί στο γήπεδο της Μάλαγα, μιας ομάδας που δεν του έχει αφήσει και τις καλύτερες αναμνήσεις.

Αν ο Γιώργος Πρίντεζης αγωνιζόταν σήμερα κόντρα στη Μάλαγα θα ήταν ένα από τα πιο κεντρικά πρόσωπα του αγώνα.

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας σε μια περίοδο που θα έχει για πάντα «χαραγμένη» στη μνήμη του.

Ο Πρίντεζης έφυγε το 2009 από τον Ολυμπιακό προκειμένου να μετακομίσει στην ομάδα της Ανδαλουσίας. Αγωνίστηκε με τη Μάλαγα μέχρι το 2011 και στη συνέχεια επέστρεψε στη μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό.

Όμως όπως προαναφέραμε, η περίοδος που ήταν στην Ισπανία θα του μείνει για πάντα χαραγμένη. Γιατί; Μα φυσικά για τον σοκαριστικό τραυματισμό που είχε πάθε σε αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος κόντρα στην Καχασόλ.

Ήταν Νοέμβρης του 2009 και οι δύο ομάδες αγωνίζονταν για το ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Πρίντεζης βγήκε στον αιφνιδιασμό, κάρφωσε τη μπάλα όμως στη συνέχεια έπεσε άτσαλα στο παρκέ, ανησυχώντας όσου βρίσκονταν στο γήπεδο. Πολλοί φοβήθηκαν ότι είχε χτυπήσει τον αυχένα του, όμως τελικά στάθηκε τυχερός αφού το πρόβλημα εντοπίστηκε στην ωμοπλάτη. Τελικά ο «Πρι» έπαθε κάταγμα του ακρωμίου, με ρήξη του οπίσθιου συνδέσμου. Λίγους μήνες αργότερα επανήλθε στην αγωνιστική δράση, ενώ το 2011 επέστρεψε στον Ολυμπιακό και τα αποτελέσματα είναι γνωστά: Από το δικό του χέρι οι ερυθρόλευκοι πήραν το δεύτερο ευρωπαϊκό τους, ενώ η συνεισφορά του στις επιτυχίες της ομάδας είναι τεράστια.

Δείτε στο βίντεο τον τραυματισμό του Πρίντεζη.