Mε Γουέμπερ και χωρίς Σπανούλη στη Τουρκία ενόψει Εφές

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί το απόγευμα (18:55) της Τετάρτης για την Κωνσταντινούπολη για το ματς κόντρα στην Εφές. Ο Μπριάντε Γουέμπερ ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του. 

Mε Γουέμπερ και χωρίς Σπανούλη στη Τουρκία ενόψει Εφές

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (20/2, 18:55) αναχωρεί για την Κωνσταντινούπολη, καθώς την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει (19:30) την Αναντολού Εφές για την 23η αγωνιστική της EuroLeague.

Ένα ματς που χαρακτηρίζεται «τελικός» για τους «ερυθρόλευκους», στην προσπάθεια τους να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας.

Η νίκη είναι μονόδρομος, καθώς σε αντίθεση περίπτωση θα πουν… αντίο στη τέταρτη θέση, ενώ θα χάσουν έδαφος ακόμη και για την πέμπτη, καθώς η Μπαρτσελόνα (πλέον) υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν χωρίς να έχουν στην διάθεση τους τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» ταλαιπωρείται με πρόβλημα στη κνήμη και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Δεν θα χάσει μόνο το ματς κόντρα στην Εφές, αλλά και εκείνα απέναντι σε ΤΣΣΚΑ και Μπούντουτσνοστ. Στην αναμέτρηση κόντρα στην παρέα του Μπράιαντ Ντάνστον, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην EuroLeague και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων», ο Μπριάντε Γουέμπερ.