Κεμζούρα: «Χάσαμε για ένα σουτ»

Ο βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ, Κεστούτις Κεζμούρα, στάθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Τελ Αβίβ στις λεπτομέρειες, για ένα σουτ. 

Κεμζούρα: «Χάσαμε για ένα σουτ»

Ο συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ, Κεστούτις Κεμζούρα, μίλησε στη κάμερα της NOVA για την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μακάμπι, η οποία κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά:

Για το πώς κρίθηκε το ματς: «Ένα σουτ έκανε την διαφορά, ένα λάθος, ένα φάουλ, ένα επιθετικό ριμπάουντ, είναι δύσκολο να χάνεις με αυτόν τον τρόπο.

Για τα κακά ποσοστά στα σουτ: «Ούτε οι αντίπαλοί μας δεν σούταραν καλά. Κάναμε μερικά βιαστικά σουτ, κάποια άλλα απλά δεν μπήκαν, έτσι είναι το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι έχουμε σουτέρ και ότι μπορούμε να σουτάρουμε καλύτερα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να δημιουργούμε τις ευκαιρίες, για να παίρνουμε καλύτερες επιλογές».

Για το αν η νίκη ήταν θέμα καρδιάς: «Ακριβώς. Σε μερικές στιγμές δεν κάναμε φάουλ ενώ είχαμε να δώσουμε και οι αντίπαλοι σκόραραν. Ακόμα και στο πρώτο μέρος χάσαμε επιθετικά ριμπάουντ και πέτυχαν καλάθια. Αυτές οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά».

Για το αν είχαν σχεδιάσει φάουλ στην τελευταία επίθεση της Μακάμπι: «Όχι, δεν ήταν στο πλάνο μας, θέλαμε να παίξουμε άμυνα, κάναμε πάνω κάτω αυτό που σχεδιάσαμε, θέλαμε να οδηφήσουμε τον Γουίλμπεκιν στους ψηλούς αλλά έκανε διείσδυση και σκόραρε. Πρέπει να το ξαναδούμε στο βίντεο, ο Πρίντεζης έκανε ένα παρόμοιο σουτ για μας στο τέλος αλλά δεν μπήκε».