Ντιλέινι για Γουέμπερ: «Καλό πικ-εν-ρολ, εξαιρετικός αμυντικός»

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι γνωρίζει το αγωνιστικό προφίλ του Μπριάντε Γουέμπερ και εξήγησε το τι να περιμένει ο Ολυμπιακός από τον νέο του Αμερικανό γκαρντ. 

 Ντιλέινι για Γουέμπερ: «Καλό πικ-εν-ρολ, εξαιρετικός αμυντικός»

Ο εκ των κορυφαίων παικτών της EuroLeague την σεζόν 2015-2016, Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος οδήγησε την Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Final Four εκείνης της χρονιάς, μίλησε στο Eurohoops για τον Μπριάντε Γουέμπερ.

Ο πρώην παίκτης των Ατλάντα Χοκς, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Κίνας με τους Τάιγκερς, γνωρίζει το αγωνιστικό προφίλ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των "ερυθρολεύκων".

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι, λοιπόν, εξήγησε το τι μπορεί να περιμένει ο Ολυμπιακός από τον Μπριάντε Γουέμπερ: «Είναι ένας καθαρός πόιντ γκαρντ και εξαιρετικός αμυντικός. Παίζει όπως ακριβώς δείχνουν τα βιντεάκια με τα HL που κυκλοφορούν για αυτόν στο Youtube.

Δεν έχει αλλάξει το παιχνίδι του. Βέβαια θα πρέπει πρώτα να προσαρμοστεί στην Ευρωλίγκα, αλλά θα τα πάει τέλεια. Έχει καλό πικ εν ρολ παιχνίδι και δεν φοβάται την κατά μέτωπο διείσδυση στο καλάθι. Είναι αθλητικός και μπορεί να σουτάρει καλά. Μόνο που δεν έχει πολύ καλό τρίποντο, αλλά είναι γρήγορος».