Πλήγμα με Γκιστ στον Παναθηναϊκό

Ο Αμερικανός σέντερ έμεινε εκτός προπόνησης την Τετάρτη (6/2) και κινδυνεύει να χάσει το ματς της Παρασκευής (8/2, 19.45) με τη Φενέρμπαχτσε.

Πλήγμα με Γκιστ στον Παναθηναϊκό

Σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό με τον Τζέιμς Γκιστ μόλις δύο μέρες πριν από τη σημαντική μάχη με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη για την 22η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Αμερικανός σέντερ δεν προπονήθηκε την Τετάρτη (6/2) καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον δεξιό αχίλλειο, κατά συνέπεια η συμμετοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Φενέρ τίθεται εν αμφιβόλω.

Η κατάσταση του Γκιστ θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη (7/2), προκειμένου να φανεί αν ο Αμερικανός θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ή αν ο Ρικ Πιτίνο θα υποχρεωθεί να στραφεί σε λύσεις εκ των έσω προκειμένου να καλύψει το κενό.

Πέρα από τον Γκιστ, στην προπόνηση της Τετάρτης δεν πήραν μέρος επίσης οι Γιώργος Καλαϊτζάκης (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) και Κιθ Λάνγκφορντ. Ο τελευταίος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και τη θεραπευτική αγωγή που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα και παραμένει «νοκ άουτ».