Μπλατ: «Δεν είναι Μπλατ εναντίον Σφαιρόπουλου»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αυτή την φορά ήταν λιγομίλητος. Τόνισε πως είναι μάχη μεταξύ Μακάμπι - Ολυμπιακού και όχι Μπλατ εναντίον Σφαιρόπουλου, ενώ ανέφερε πως προτιμά τον Τζομ Τραβόλτα από τον Νίκολας Κέιτζ.

Μπλατ: «Δεν είναι Μπλατ εναντίον Σφαιρόπουλου»

Λίγο πριν αναχωρήσει για το Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός, ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Ντέιβιντ Μπλατ, αναφέρθηκε στη μάχη κόντρα στην Μακάμπι. Αυτή την φορά ο Αμερικανός κόουτς ήταν λιγομίλητος, μη δίνοντας μεγάλες απαντήσεις, θέλοντας να δείξει με τον τρόπο του πως πλέον οι Πειραιώτες θα πρέπει να μιλήσουν περισσότερο με πράξεις και λιγότερο με λόγια.

Για την μάχη κόντρα στη Μακάμπι σχολίασε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και για τους δύο. Σίγουρα η Μακάμπι εμφανίζεται βελτιωμένη και παίζει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό. Είναι μία από τις πιο βελτιωμένες ομάδες».

Για το αν θεωρεί πως η μονομαχία με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο του θυμίζει την ταινία Face Off (1997) με τους Τζον Τραβόλτα και Νίκολας Κέιτζ, με τους δύο ηθοποιούς να αλλάζουν πρόσωπα. Η ερώτηση έγινε με αφορμή το γεγονός πως στους δύο πάγκους θα κάτσουν δύο προπονητές που στο παρελθόν είχαν τα αντίθετα πόστα: «Μου έχουν πει πως μοιάζω με τον Νίκολας Κέιτζ στο παρελθόν, αλλά προτιμώ να πω την αλήθεια τον Τζον Τραβόλτα. Αυτό που μετράει είναι το Μακάμπι - Ολυμπιακός και όχι το Μπλατ εναντίον του Σφαιρόπουλου».

Για την κατάσταση των Νίκολα Μιλουτίνοφ και Κώστα Παπανικολάου: «Ελπίζω πως όλοι θα είναι έτοιμοι να παίξουν. Είναi διαθέσιμοι, θεωρώ πως θα παίξουν τόσο ο Μιλουτίνοφ, όσο και ο Παπανικολάου».

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ντιάντρε Γουέμπερ, σχολίασε: «Είμαστε αυτή τη στιγμή απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς με την Μακάμπι. Μετά το παιχνίδι, θα έχω όλη την χαρά να σας μιλήσω, να σας αναλύσω και να σας εξηγήσω για τον παίκτη μας, όπως και το γιατί προχωρήσαμε σε αυτή την προσθήκη. Προς το παρόν, όμως, έχουμε μπροστά μας το ματς με την Μακάμπι και εκεί είμαστε συγκεντρωμένοι».