Τα «διπλά» στο Τελ Αβίβ έρχονται με MVP τον Πρίντεζη

Δύο σερί σεζόν ο Ολυμπιακός έχει... αποδράσει από το Τελ Αβίβ, παίρνοντας πολύτιμες εκτός έδρας νίκες, έχοντας ισάριθμες φορές για κορυφαίο του παίκτη τον Γιώργο Πρίντεζη. 

Τα «διπλά» στο Τελ Αβίβ έρχονται με MVP τον Πρίντεζη

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα δύσκολο ματς στο Ισραήλ, αλλά η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια έχει βρει τον τρόπο να παίρνει τα «διπλά» μέσα στο… καμίνι της Μακάμπι. Μάλιστα, έχει φύγει νικητής από το Τελ Αβίβ τις δύο τελευταίες σεζόν, έχοντας για κορυφαίο παίκτη του τον Γιώργο Πρίντεζη.

Την σεζόν 2016-2017, στην οποία έφτασαν έως και τον τελικό του Final Four της Κωνσταντινούπολης (έχασαν το τρόπαιο από την Φενέρμπαχτσε στον τελικό), οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει στο Ισραήλ με σκορ 71-82. Ο υπαρχηγός των "ερυθρολεύκων" είχε κάνει μία γεμάτη εμφάνιση, τελειώνοντας το παιχνίδι έχοντας 15 πόντους (3/7 δίποντα, 1/1 τρίποντα, 6/6 βολές), 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο, κερδίζοντας παράλληλα 8 φάουλ από τον αντίπαλο. Η συμβολή του ήταν καθοριστική.

Έκανε και πέρσι όμως (2017-2018) την διαφορά στο Τελ Αβίβ, πραγματοποιώντας μία καταπληκτική και ηγετική εμφάνιση, ειδικά στο κομμάτι της επίθεσης, δίνοντας μεγάλη ώθηση στους Πειραιώτες στον τομέα του σκορ. Σε 29 λεπτά συμμετοχής, έκανε... θραύση τόσο κοντά, όσο και μακριά από το καλάθι, βάζοντας το ένα μεγάλο σουτ μετά το άλλο. Ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 21 πόντους με 5/9 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 2/4 βολές, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με σκορ 68-69. Σε αυτή την αναμέτρηση, μάλιστα, είχε απουσιάσει ο Βασίλης Σπανούλης, αλλά αυτή την φορά θα δώσει το «παρών».