Ολυμπιακός: Παίζει ο Παπανικολάου με Μακάμπι, αγωνία για Μιλουτίνοφ

Μέρος του προγράμματος ο Παπανικολάου, ο οποίος θα παίξει κόντρα στη Μακάμπι. Εκτός προπόνησης ο Μιλουτίνοφ και αγωνία για το αν θα προλάβει το ματς στο Τελ Αβίβ. 

Ολυμπιακός: Παίζει ο Παπανικολάου με Μακάμπι, αγωνία για Μιλουτίνοφ

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το σημαντικό παιχνίδι της Πέμπτης (7/2) κόντρα στη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, για την 22η αγωνιστική της EuroLeague. Μετά την ήττα τους κόντρα στη Μπαρτσελόνα, οι Πειραιώτες έχουν πέσει στην έκτη θέση (12-9) και πλέον θέλουν νίκες ώστε να αναθαρρήσουν στην κατάταξη.

Οι "ερυθρόλευκοι", βέβαια, δεν μπορούν να έχουν την ησυχία τους, καθώς το... ιατρικό τους δελτίο είναι γεμάτο τις τελευταίες μέρες. Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο, έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση και θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η κατάσταση του Κώστα Παπανικολάου παρουσιάζει σημαντική βελτίωση. Το αιμάτωμα στο γόνατο έχει υποχωρήσει, όπως και οι ενοχλήσεις. Ο 28χρονος φόργουορντ έλαβε σε μέρος του προγράμματος της ομάδας στο ΣΕΦ και θεωρείται σίγουρο πως όχι μόνο θα παίξει, αλλά και πως θα έχει αυτή την φορά ενεργό χρόνο συμμετοχής κόντρα στη Μακάμπι.

Όσον αφορά τον άτυχο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς κόντρα στον Ήφαιστο στο πόδι (ύστερα από άτσαλη πτώση του Διαμαντάκου πάνω του), ο Σέρβος σέντερ έμεινε για δεύτερη μέρα εκτός προπόνησης. Έχει υποστεί κάκωση αριστερής κνήμης, γλίτωσε τα χειρότερα, αλλά το ενδεχόμενο συμμετοχής του κόντρα στη Μακάμπι παραμένει εξαιρετικά αμφίβολο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα βρίσκεται την Τετάρτη (06/02) στις 15:45 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η πτήση για το Τελ Αβίβ είναι προγραμματισμένη για τις 17:00.