Μπλατ: «Ίσως μας λείπει ένας παίκτης»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ και ζήτησε συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού για την ήττα από την Μπαρτσελόνα.

Μπλατ: «Ίσως μας λείπει ένας παίκτης»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για όλους και για όλα. «Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα, που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο τρόπος που παίξαμε στην πρώτη περίοδο και έπαιξε ο αντίπαλό μας έκανε τη διαφορά. Αναγκαστήκαμε να τους κυνηγάμε και βγήκαμε από το πλάνο μας.

Συγνώμη από τον κόσμο που δεν μπορέσαμε να τους ανταποδώσουμε τη συμπαράσταση που είχαμε. Δεν παίξαμε σε καλό επίπεδο. Είναι μια κακή ήττα. Μας κάνει να σκεφτούμε για το πως θα επιστρέψουμε στο μπάσκετ που παίζαμε πριν από δυο εβδομάδες. Αύριο είναι μια άλλη μέρα» ήταν το πρώτο σχόλιο του κόουτς Μπλατ ο οποίος ρωτήθηκε για το γεγονός πως η ομάδα δεν είχε φλόγα για να επιστρέψει και απάντησε «δεν ξέρω πως δεν επιστρέψαμε. Δεν έχω απάντηση».

Για τα γκαρντ των Καταλανών, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε «οι Πάνγκος, Ερτέλ πέτυχαν λίγους πόντους, δεν ξέρω εάν μας πλήγωσαν αυτές οι θέσεις. Στο τέλος της ημέρας επιθετικά δεν μας πλήγωσαν. Αυτό που μας πλήγωσε ήταν η φτωχή μας επίθεση. Η κακή πραγματικά επίθεση. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Για τον χρόνο του Λε Ντέι υπογράμμισε «κάποιες φορές, πρέπει να αποφασίσεις για το ποιος θα παίξει. Ένιωθα πως δεν έκανε καλή δουλειά στην άμυνα, η αίσθηση που μου έδινε ήταν πως δεν έπρεπε να παίξει. Είναι ένας καλός παίκτης που έχει κάνει καλά παιχνίδια».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο μεταγραφής είπε «σας προτείνω να κοιτάξετε το μέλλον. Η ιστορία δεν σου λύνει τα προβλήματα, αυτό ισχύει και σε εμάς. Μπορεί να μας λείπει ένας παίκτης, ένας σουτέρ. Πρέπει να συζητήσουμε και να σκεφτούμε, θα δούμε. Είμαστε σε κακό μομέντουμ, πρέπει να προχωρήσουμε και αυτό θα κάνουμε. Πρέπει να βρούμε λύσεις και θα τις βρούμε».