Φορτούνης και Πάβιτς στις εξέδρες του ΣΕΦ

Οι αρχηγοί της ομάδας ποδοσφαίρου και πόλο του Ολυμπιακού παρακολουθούν δια ζώσης την αναμέτρηση της ομάδας του Πειραιά με την Μπαρτσελόνα για την Euroleague.

Φορτούνης και Πάβιτς στις εξέδρες του ΣΕΦ

Ο Γιόζιπ Πάβιτς για ακόμη μια φορά παρακολουθεί από κοντά τον μπασκετικό Ολυμπιακό. Ο αρχηγός της ομάδας πόλο, έφτασε στο ΣΕΦ παρέα με τον τιμ μάνατζερ του τμήματος Νίκο Σκανδαλάκη. Μάλιστα είχαν την ευκαιρία να τα πουν για λίγο και με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη, ο οποίος φυσικά βρίσκεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την αποψινή μεγάλη μάχη.

Λάτρης της ομάδας μπάσκετ είναι και ο Κώστας Φορτούνης που δε χάνει την ευκαιρία να βρεθεί στο πλευρό του Ολυμπιακού. Ο άσος του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού μια ημέρα μετά την εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στη Λάρισα και το πρώτο χατ τρικ στην καριέρα του, βρίσκεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα.

Στις κερκίδες βρίσκεται και η Σάσκια Χίπε που δεν χάνει την ευκαιρία να παρακολουθεί τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του μπασκετικού Ολυμπιακού.