Προπονήθηκε και παίζει ο Παπανικολάου με Μπαρτσελόνα

Ο Κώστας Παπανικολάου επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (31/1) κόντρα στη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ. 

Προπονήθηκε και παίζει ο Παπανικολάου με Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του σημαντικού αγώνα της Πέμπτης (31/1) στο ΣΕΦ (21:00), στον οποίο οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Στα ευχάριστα για τους "ερυθρόλευκους" το γεγονός πως επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας ο Κώστας Παπανικολάου. Ο Έλληνας φόργουορντ έμεινε εκτός τόσο από το περασμένο ματς κόντρα στη Κύμη, όσο και από το πρόγραμμα της ομάδας τις τελευταίες μέρες, εξαιτίας τραυματισμού.

Συγκεκριμένα, είχε ως... σουβενίρ από το ματς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε ένα αιμάτωμα στο γόνατο, το οποίο ήταν ενοχλητικό. Ο Έλληνας φόργουορντ αισθάνεται καλύτερα, μπήκε στη προετοιμασία της ομάδας, προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του και θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς κόντρα στους Καταλανούς.

Στη φετινή σεζόν στην EuroLeague, ο Κώστας Παπανικολάου έχει μέσο όρο 8.1 πόντους (52.4% δίποντα, 42.3% τρίποντα, 72.4% βολές), 3.8 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ, σε 23 λεπτά μέσο όρο χρόνο συμμετοχής.