Κεμζούρα: «Στον Ολυμπιακό δεν μας αρέσει να χάνουμε, θα δικαιωθούμε στο τέλος»

Ο βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο του Ολυμπιακού, Κεστούτις Κεμζούρα στις δηλώσεις του είπε ότι ο Ολυμπιακός έχασε από την Φενέρ επειδή του έλειψε η ενέργεια και ότι άπαντες στην ομάδα δεν θέλουν να χάνουν.

Κεμζούρα: «Στον Ολυμπιακό δεν μας αρέσει να χάνουμε, θα δικαιωθούμε στο τέλος»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο βοηθός του κόουτς Μπλατ μετά τον αγώνα:

«Όταν παίζουμε απέναντι σε μία τέτοια ομάδα κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική, είχαμε μιλήσει αρκετά πριν τον αγώνα αλλά δεν βγάλαμε την απαιτούμενη ενέργεια, κάναμε αρκετά λάθη και μας πίεσαν με αιφνιδιασμούς. Δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις, εξουδετέρωσαν τους ψηλούς μας, παίξανε επιθετική άμυνα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ντίξον μας πλήγωσε, δεν μπορούσαμε να τον ελέγχουμε με αποτέλεσμα να πετύχει αρκετούς πόντους, ενώ στο δεύτερο ανέλαβε δράση ο Γκριν και έκανε ένα φανταστικό και απίστευτο ματς, δεν κάναμε πολλά για τον σταματήσουμε, ήταν πολύ δύσκολο να τον σταματήσουμε. Προσπαθήσαμε να το μαζέψουμε, αλλά δεν κάναμε σωστά τις επιθέσεις μας και χάσαμε ανοιχτά σουτ, κυρίως τριών πόντων».

Αν θα είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός στο τέλος της σεζόν να «χτυπήσει» ομάδες τέτοιου βεληνεκούς:

«Δουλεύουμε σκληρά για να χτυπήσουμε ομάδες τέτοιου επιπέδου όπως η Φενέρμπαχτσε, αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει ορισμένα πράγματα να γίνουν διαφορετικά, να βρεις την ενέργεια που μας έλειψε απόψε σε αντίθεση με τη Φενέρ που έβγαλε αρκετή ενέργεια στο παρκέ».

Μια εκτός έδρας ήττα δεν κοστίζει και αν πιστεύει στα θαύματα:

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, δεν μας αρέσει να χάνουμε, δουλεύουμε για να κερδίζουμε, αλλά δεν γίνονται και θαύματα από την μια μέρα στην άλλη, η Φενέρ έχει παίκτες που αγωνίζονται μαζί χρόνια, ενώ εμείς έχουμε μαζί μικρό χρονικά διάστημα, δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι. Εμείς πιστεύουμε στη δουλειά, όχι στα θαύματα και αυτό που κάνουμε θα μας δικαιώσει στο τέλος».