Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Λάσμε που βλέπει την πόρτα της εξόδου

Ο Ρικ Πιτίνο άφησε ξανά εκτός δωδεκάδας τον Στεφάν Λάσμε και ο προπονητής του Παναθηναϊκού δείχνει πως δεν τον υπολογίζει. Ετοιμάζεται για ντεμπούτο ο Άντριαν Πέιν.

 Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Λάσμε που βλέπει την πόρτα της εξόδου

Ο Στεφάν Λάσμε, ο οποίος επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στο «τριφύλλι» φαίνεται πως διανύει τις τελευταίες ημέρες του στον Παναθηναϊκό. Ο Γκαμπονέζος σέντερ δεν ακολούθησε την αποστολή στη Λήμνο για το ματς με τον Ήφαιστο, ενώ ο Ρικ Πιτίνο δεν τον πήρε μαζί του ούτε στο Τελ Αβίβ για το παιχνίδι με τη Μακάμπι.

Η απόφαση του Αμερικανού τεχνικού είναι ένα σαφές μήνυμα στον Αφρικανό σέντερ, που έχει φέτος 5.1 πόντους και 2.8 ριμπάουντ σε 18 αγώνες της Ευρωλίγκας και δεν έχει δείξει ικανός να σταθεί με αξιοπιστία απέναντι στους κορυφαίους ψηλούς της διοργάνωσης. Ο Στεφάν Λάσμε έχει παρουσιαστεί κατώτερος των περιστάσεων και με την παρουσία του έχει απογοητεύσει ακόμη και τους πιο πιστούς θαυμαστές του.

Την αποστολή δεν ακολούθησε ούτε ο τραυματίας Κιθ Λάνγκφορντ, ενώ αντί του τραυματία Νίκου Παππά (ρήξη χιαστού) πήγε ο Ιαν Βουγιούκας. Το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού για την φετινή σεζόν θα πραγματοποιήσει και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Αμερικανός σέντερ, Άντριαν Πέιν.