Με Μάντζαρη και Γκος η αποστολή του Ολυμπιακού στην Τουρκία

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ξεπέρασε την ίωση, όπως και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, και αμφότεροι τέθηκαν στην διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ για το παιχνίδι της Πέμπτης (24/1) κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. 

Με Μάντζαρη και Γκος η αποστολή του Ολυμπιακού στην Τουρκία

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της EuroLeague. Οι Πειραιώτες την Πέμπτη (24/1) το βράδυ (19:30), θα αντιμετωπίσουν στην Κωνσταντινούπολη την Φενέρμπαχτσε, η οποία διαθέτει το κορυφαίο ρεκόρ στην διοργάνωση (17-2).

Στις προπονήσεις της ομάδας επέστρεψε ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο 28χρονος πλέι-μέικερ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε, έλαβε μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας και θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή της ομάδας στην Τουρκία. Μαζί του και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε και εκείνος τις προηγούμενες μέρες με το παρόμοιο πρόβλημα, αλλά πλέον είναι απολύτως καλά.

Η Φενέρμπαχτσε είναι αήττητη φέτος στο γήπεδο της, αλλά ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να την υποχρεώσει στην πρώτη της εντός έδρας ήττα. Άλλωστε, ξέρει τον τρόπο, καθώς πέρσι κατόρθωσε να πάρει το "διπλό" απέναντι στην ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, νικώντας την στην παράταση (75-75) με σκορ 83-90.