Πασκουάλ: «Αν υπάρχει κάτι, θα το πούμε μετά το τέλος της σεζόν»

Ο Τσάβι Πασκουάλ ρωτήθηκε γι' ακόμα μία φορά για το μέλλον του.

Πασκουάλ: «Αν υπάρχει κάτι, θα το πούμε μετά το τέλος της σεζόν»

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε δύσκολα της Τενερίφης στο πλαίσιο της Liga Endesa και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Τσάβι Πασκουάλ ρωτήθηκε για τα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει τη Ντουμπάι.

Ο Ισπανός προπονητής απάντησε: «Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα, προσπαθώντας να την βάλω στην καλύτερη δυνατή θέση εν όψει των playoffs της ACB. Μετά θα παίξουμε εκεί και θα επικεντρωθώ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό είναι όλο. Αν υπάρχει κάτι να πούμε, θα το συζητήσουμε στο τέλος της σεζόν.

Δεν μπορώ να ελέγξω τις φήμες. Είναι ανεξέλεγκτες. Έχουν γίνει τόσες πολλές συζητήσεις από τότε που ήρθα - μεταγραφές, αλλαγές... Δεν μπορώ να το ελέγξω αυτό. Προς το παρόν είμαι συγκεντρωμένος σε αυτή τη σεζόν και θα δούμε τι θα συμβεί».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110