Συνηθισμένος στα φάιναλ-4, το τρόπαιο είναι αυτό που του λείπει και θα τα δώσει όλα για να το πάρει

Ο Ολυμπιακός δεν είχε λόγο να πανηγυρίσει πολύ την πρόκρισή του στο φάιναλ φορ, το τρόπαιο θέλει και θα κάνει τα πάντα για να το σηκώσει

Συνηθισμένος στα φάιναλ-4, το τρόπαιο είναι αυτό που του λείπει και θα τα δώσει όλα για να το πάρει

Χαρά σίγουρα για την πρόκριση για άλλη μια χρονιά στο φάιναλ φορ, η πιο συνεπής ομάδα των τελευταίων χρόνων, όμως κανείς δεν αρκείται σ’ αυτό. Εξ ου και οι πανηγυρισμοί ήταν συγκρατημένοι στο φινάλε.

Το τρόπαιο λείπει στον Ολυμπιακό και αυτό είναι που θέλουν όλοι στην ομάδα. Στις προηγούμενες τέσσερις απόπειρες δεν τα κατάφεραν οι «ερυθρόλευκοι». Η πέμπτη ελπίζουν να είναι και η τυχερή και να σηκώσουν το τρόπαιο στο ΟΑΚΑ, μέσα στο σπίτι του αιώνιου αντιπάλου!

Το ότι πέρασε ξανά στο φάιναλ φορ ο Ολυμπιακός και δεν το πανηγύρισε τόσο (την ώρα που άλλες ομάδες κάνουν αμάν και πως για να βρεθούν εκεί) δείχνει απ’ τη μια πόσο μεγάλος σύλλογος είναι, και απ’ την άλλη τη συνειδητοποίηση ότι η δουλειά δεν έχει τελειώσει.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να αρκεστεί στην παρουσία του στο φάιναλ φορ. Το έχει συνηθίσει πια. Δίνει σταθερά το «παρών» από το 2022. Στόχος είναι το τρόπαιο. Το θέλουν σαν τρελοί στο λιμάνι, το είπαν και οι Αγγελόπουλοι.

Η φετινή ομάδα δείχνει αποφασισμένη να το καταφέρει. Και θα το κάνει, εφόσον συνεχίσει όπως τώρα. Χωρίς να υποτιμούμε τους άλλους, μεγαλύτερος αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι ο ίδιος του ο εαυτός.

Και αυτήν τη φορά δεν πρέπει να λυγίσει την κρίσιμη στιγμή. Θα είναι κρίμα (πάλι) για όλη του την προσπάθεια πριν…



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110