Αναγκαστική προσγείωση για το αεροσκάφος του Οφέρ Γιανάι

Το απρόοπτο που οδήγησε στην αναγκαστική προσγείωση.

Αναγκαστική προσγείωση για το αεροσκάφος του Οφέρ Γιανάι

Περιπετειώδης και επικίνδυνη αποδείχθηκε η επιστροφή του Οφέρ Γιανάι από τη Μαδρίτη στο Ισραήλ.

Μετά το τέλος του δεύτερο προημιτελικού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο ιδιοκτήτηw της Χάποελ Τελ Αβίβ θα έπαιρνε τον δρόμο της επιστροφής για το Ισραήλ με το ιδιωτικό του τζετ. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της πτήσης και λίγο μετά την απογείωση του τζετ, συνέβη κάτι απρόβλεπτο, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των επιβαινόντων.

Συγκεκριμένα, ένα σμήνος πουλιών είχε συγκρουστεί με το αεροσκάφος, με αποτέλεσμα αυτό να υποστεί σοβαρές ζημιές. Έτσι, ο πιλότος του αναγκάστηκε να το προσγειώσει εκτάκτως στη Βαρκελώνη, κάτι που επετεύχθη με ασφάλεια για όλους.

«Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει μία στο εκατομμύριο. Είμαι χαρούμενος που όλοι είναι ασφαλείς. Ίσως αυτό να είναι ο τρόπος του Θεού να μας πει ότι η σειρά απέναντι στη Ρεάλ δεν έχει τελειώσει ακόμα» ανέφερε μετά το συμβάν ο Γιανάι, ο οποίος με έναν ιδιαίτερο τρόπο έστειλε και το μήνυμά του για τη σειρά των Playoffs, όπου η ομάδα του βρίσκεται πίσω με 2-0 νίκες.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110