Η EuroLeague αποθέωσε τον «καυτό» Παπανικολάου (vid)

Δείτε το αφιερωματικό video της EuroLeague, με το οποίο αποθεώνει τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος πήρε και πάλι... φωτιά, αυτή την φορά κόντρα στην Χίμκι. 

Η EuroLeague αποθέωσε τον «καυτό» Παπανικολάου (vid)

Οι αριθμοί του Κώστα Παπανικολάου τις τελευταίες εβδομάδες είναι εντυπωσιακοί. Σε αυτές τις πρόσφατες 5 αγωνιστικές (με Νταρουσάφακα, Παναθηναϊκό, Μπασκόνια, Ρεάλ, Χίμκι), έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του, αποτελώντας τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του Ολυμπιακού. Γεμάτες και πληθωρικές εμφανίσεις, έχοντας ενεργή συνεισφορά σε όλους τους τομείς.

Έχει καταγράψει διψήφιο αριθμό πόντων στις 4 από αυτές, έχοντας μέσο όρο 13.2 πόντους με 48.4% (16/33) ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα. Σε όλα αυτά προσθέστε 5.4 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να τον εμπιστεύεται όλο και περισσότερο στο παρκέ, με τον χρόνο του να έχει φτάσει στα 29 λεπτά σε αυτό το διάστημα.

Πρωταγωνιστής και στο ματς κόντρα στην Χίμκι έχοντας 14 πόντους με 4/8 τρίποντα (ξεκίνησε με 4/5), 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ, σε ένα ακόμη προσωπικό του ρεσιτάλ. Με αφορμή το γεγονός, η EuroLeague του ετοίμασε αφιερωματικό video, δίνοντας έμφαση στα μεγάλα σουτ που σημείωσε από την περιφέρεια.