Μπαρτζώκας: «Χαρούμενος που βρέθηκα σε οικείο περιβάλλον»

Ο τεχνικός της Χίμκι έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη του ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα που γνώρισε από τους φίλους της ομάδας. 

Μπαρτζώκας: «Χαρούμενος που βρέθηκα σε οικείο περιβάλλον»

Μπορεί η Χίμκι να γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με 71-57 για την 19η αγωνιστική αλλά ο Έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρώην ομάδα του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος της αναμέτρησης είπε «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Άξιζε τη νίκη. Ήταν καλύτερος σε όλο το ματς. Είχαμε ένα φτωχό παιχνίδι επιθετικά, χωρίς δημιουργία και αυτοπεποίθηση στα σουτ. Κάναμε πολλά και ανόητα λάθη στο πρώτο ημίχρονο και δώσαμε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να βάλει πόντους εύκολους στον αιφνιδιασμό. Είναι δύσκολη αυτή τη στιγμή η κατάσταση στην ομάδα με πολλά προβλήματα τραυματισμών. Δεν μπορώ να έχω παράπονα. Ο Γκιλ έπαιξε με πόντους, σε 2-3 μέρες θα πάει στην πατρίδα του και ίσως κάνει επέμβαση. Ο Σβεντ έχει ακόμη μέρες για να επιστρέψει. Και ο Κρόκερ έκανε ένεση για να παίξει. Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να αντιμετωπίζει δυνατούς αντιπάλους και να είσαι ανταγωνιστικός. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για το χειροκρότημα του κόσμου είπε: «Είμαι χαρούμενος. Και τις προηγούμενες φορές έτσι ήταν. Δεν θέλω να αναφερθώ παραπάνω. Πολλοί φίλοι, είμαι χαρούμενος που βλέπω πολλά χαμόγελα. Είναι οικείο το περιβάλλον».