Δε σταμάτησε να χαιρετά κόσμο στο ΣΕΦ ο Μπαρτζώκας

Μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, αλλά και φίλαθλοι της ομάδας, δεν σταμάτησαν να χαιρετούν και να μιλούν με τον πρώην κόουτς των Πειραιωτών, Γιώργο Μπαρτζώκα΄. 

Δε σταμάτησε να χαιρετά κόσμο στο ΣΕΦ ο Μπαρτζώκας

Οι "ερυθρόλευκοι" σε λίγη ώρα θα αντιμετωπίσουν την Χίμκι στο ΣΕΦ και στον αντίπαλο πάγκο θα κάτσει μία γνωστή σε όλους φυσιογνωμία. Ο λόγος για τον κόουτς Γιώργο Μπαρτζώκα. Μπορεί να αποχώρησε άδοξα από το μεγάλο λιμάνι, αλλά ο Έλληνας προπονητής έχει γράψει την δική του ιστορία στον Ολυμπιακό. Και αυτό κανείς δεν το ξεχνάει.

Ο Έλληνας κόουτς, ο οποίος οδήγησε τους Πειραιώτες στην κορυφή της Ευρώπης στο Final Four του 2013 στο Λονδίνο, δεν σταμάτησε να χαιρετάει κόσμο και να μιλά τόσο με τα μέλη της αποστολής των "ερυθρολεύκων", όσο και με φιλάθλους της ομάδας.

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τότε που έφυγε, ακολούθως ανέλαβε τις τεχνικές ηγεσίες των Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μπαρτσελόνα και Χίμκι, αλλά κάθε φορά που έρχεται στο ΣΕΦ, ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού δεν τον ξεχνά. Αρκετοι φίλαθλοι τον πλησίασαν και του ζήτησαν να βγει φωτογραφία μαζί τους, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να το κάνει με ευχαρίστηση.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συζήτησε για αρκετή ώρα με τον πρώην γυμναστή του στον Ολυμπιακό, Ανδρέα Γκατζούλη. Οι δύο άνδρες γνωρίζονται αρκετά καλά, καθώς πέρα απο την κοινή πορεία τους στο μεγάλο λιμάνι, συνεργάστηκαν και στο Μαρούσι.