Μποζίκας: «Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα χέρια μας»
Όσα δήλωσε ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν.
Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Δέκα πόντοι διαφορά στην Ευρωλίγκα με δέκα λεπτά στο ρολόι, δεν τελειώνει κανένα παιχνίδι. Γνωρίζαμε τη δυσκολία. Δεν είχαμε σωστή προσέγγιση, αλλά στο τέλος χρειάστηκε να παίξουμε άμυνα. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Ανανεώσαμε πολλές επιθέσεις.
Δεν πετύχαμε κάποιους αμυντικούς στόχους που είχαμε, όπως η δημιουργία του Ερτέλ. Ενεργειακά ψάχναμε να το δούμε κατα τη διάρκεια. Δεν ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Είχαμε κακή επικοινωνία. Αφήσαμε πολύ εύκολα καλάθια. Τα λάθη που κάναμε στην επίθεση, κρατήσανε τη Βιλερμπάν στο παιχνίδι.
Η άμυνα μας βοήθησε περισσότερο να νικήσουμε. Και στο ξεκίνημα του αγώνα και στου ημιχρόνου, δεν ήμασταν όπως έπρεπε και τους κάναμε να νιώσουν άνετα. Δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε μετά από νίκες. Σήμερα ήταν μια πολύ σημαντική νίκη που μας φέρνει στο σημείο που θέλαμε. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα χέρια μας».