Μιλουτίνοφ: «Μου ήταν δύσκολο να μην μπορώ να παίξω»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναφέρθηκε στο διάστημα που δεν μπορούσε να παίξει, σχολίασε την video κλήση που δέχτηκε από τον Γιώργο Μπόγρη, ενώ μίλησε και για την αθλητική φροντ-λάιν που διαθέτει η Χίμκι. 

Μιλουτίνοφ: «Μου ήταν δύσκολο να μην μπορώ να παίξω»

O Nίκολα Μιλουτίνοφ απουσίασε την περασμένη εβδομάδα τόσο από το παιχνίδι κόντρα στη Μπασκόνια, όσο και από εκείνο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πλέον, επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας και θα γυρίσει στην αγωνιστική δράση της EuroLeague, δίνοντας το "παρών" κόντρα στη Χίμκι. Ο Σέρβος σέντερ μίλησε για το γεγονός στη κάμερα της NOVA.

Αστειευόμενος για το ενδεχόμενο να βάλει τα τρίποντα στο παιχνίδι του: “Είμαι έτοιμος να σουτάρω περισσότερα τρίποντα στο μέλλον και το ξέρουν όλη στην ομάδα αυτό”.

Για την περίοδο απουσίας του: “Ήταν δύσκολο το διάστημα της απουσίας μου γιατί δεν μπορούσα καν να έρθω στο ΣΕΦ για προπόνηση. ‘Ήταν πολύ βαρετό για μένα να είμαι έξω από οποιαδήποτε δράση”.

Για την βιντεοκλήση του Μπόγρη live σε μπασκετική εκπομπή: “Ωραία είναι αυτά. Βέβαια τώρα αισθάνομαι καλύτερα που μπορώ να αγωνιστώ”.

Για τους σέντερ της Χίμκι: “Οι σέντερ της Χίμκι είναι πολύ καλοί, πολύ γρήγοροι, πολύ αθλητικοί και πολύ αλτικοί, με αποτέλεσμα να υποχρεωνόμαστε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα “όπλα” μας για να τους αντιμετωπίσουμε”.