Ολυμπιακός: «Ζεστό» ενδιαφέρον για τον Μίλερ-ΜακΙντάιρ
Η πλευρά του Αμερικανού άσου είναι ενήμερη για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού
«Ζεστό» είναι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ερυθρό Αστέρα και είναι ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά που έχει ανάγκη στον «άσο» ο Ολυμπιακός. Αυτός που θα δημιουργήσει και θα εκτελέσει.
Τις προάλλες βρέθηκε στο ΣΕΦ ο ατζέντης του και σίγουρα θα έγινε μια κουβέντα για την περίπτωσή του. Στο Βελιγράδι θέλουν να τον κρατήσουν, αλλά η πλευρά του Αμερικανού είναι ενήμερη για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Και δεν θα βιαστεί να απαντήσει. Από το εξωτερικό ήδη σημειώνουν πως οι Πειραιώτες είναι φαβορί για την απόκτησή του.
Στη φετινή Ευρωλίγκα ο Μίλερ Μακ-Ιντάιρ έχει μ.ό. 12,2 πόντους, 4,5 ριμπάουντ, 7,2 ασίστ και 14,5 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Είναι αυτήν τη στιγμή ο κορυφαίος πασέρ της διοργάνωσης.