Ολυμπιακός: Πόσες νίκες θέλει ακόμη για το πλεονέκτημα

Υπολογίζεται ότι 2-3 νίκες είναι αρκετές για να βρίσκεται στην τετράδα 

Ολυμπιακός: Πόσες νίκες θέλει ακόμη για το πλεονέκτημα

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει στην 2η θέση της Ευρωλίγκας, με ρεκόρ 22-11. Και κρατάει στα χέρια του το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ. Αυτήν τη στιγμή από πίσω του είναι Ρεάλ, Χάποελ (20-11 με δυο παιχνίδια λιγότερα) και Βαλένθια (20-12).

Γίνεται έτσι αντιληπτό πόσο σημαντικό είναι το ματς της Τρίτης με τις «νυχτερίδες». Με νίκη ο Ολυμπιακός την αφήνει αρκετά πίσω και θα ήταν ευχής έργο να κάλυπτε και το -7 του πρώτου γύρου.

Ακόμη πάντως κι αν δεν τα καταφέρουν οι Πειραιώτες, δεν έρχεται η καταστροφή. Αν και υπολογισμοί με ακρίβεια δεν μπορούν να γίνουν λόγω του ότι όλες οι ομάδες είναι κοντά, εκτιμάται ότι 2-3 νίκες αρκούν στον Ολυμπιακό για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να δώσουν ακόμη 5 παιχνίδια, που είναι τα εξής: με Βαλένθια έξω, με Βιλερμπάν έξω, με Ρεάλ μέσα, με Χάποελ έξω και Μιλάνο μέσα.

Λογικά η μία νίκη είναι με τη Βιλερμπάν και η δεύτερη ας πούμε με τους Ιταλούς. Αν χρειαστεί και τρίτη, θα πρέπει στα άλλα τρία πιο δύσκολα ματς.

Όλα αυτά βέβαια είναι σχετικά, αφού εύκολα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχουν. Και με τον Ολυμπιακό είμαστε πιο …ήσυχοι όταν παίζει με ισχυρούς αντιπάλους. Με τις ασθενέστερες τον φοβόμαστε!



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110