Γιώργο Ψυχάρα Ολυμπιακάρα!

Αν ζητούσες από κάποιον να σου χαρακτηρίσει τον Ολυμπιακό με ένα πρόσωπο, αυτό θα ήταν του Γιώργου Πρίντεζη. Ξαναέγραψε ιστορία και συνεχίζει να ζει το δικό του «παραμύθι» με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Γιώργο Ψυχάρα Ολυμπιακάρα!

Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι πλέον 5ος σκόρερ όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα. Ένα παιδί που από τα γεννοφάσκια του ήρθε στον Ολυμπιακό. Πέρασε μπόρες, δανεισμούς και σοβαρούς τραυματισμούς. Τίποτα όμως δεν τον σταμάτησε. Το όνειρο του ήταν ένα. Να παίξει στην ομάδα της καρδιάς του. Όταν επιτέλους πήρε την ευκαιρία που περίμενε, την άρπαξε από τα μαλλιά και απέδειξε ότι ήταν έτοιμος να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Η συνέχεια γνωστή! Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν άργησε να αγαπηθεί από τον κόσμο. Για την ακρίβεια σε χρόνο ρεκόρ έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών και σημαία του Ολυμπιακού. Μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη, τον Κώστα Παπανικολάου, τον Βαγγέλη Μάντζαρη και όλη εκείνη την παρέα του 2012 έχει γράψει τις πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία της ομάδας. Ακολούθησαν το ευρωπαϊκό του 2013, τα δύο πρωταθλήματα (2015,2016), ενώ κατάφεραν να δώσουν το παρόν σε δύο ακόμα τελικούς Ευρωλίγκας (2015,2017). Ο Ολυμπιακός είναι πλέον μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη!

Το πάθος του για αυτό που κάνει και βέβαια η σκληρή δουλειά τον έχουν κάνει αυτό που είναι σήμερα. Τον πιο αγαπητό παίκτη του Ολυμπιακού ανεξαρτήτου αθλήματος. Το σύνθημα που ηχεί σε κάθε αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι ένα: «Γιώργο Ψυχάρα Ολυμπιακάρα!» Κάπου εκεί είναι και η στιγμή που σηκώνεται ένα ολόκληρο γήπεδο για να τον χειροκροτήσει, όχι μόνο για την απόδοση του, αλλά υπενθυμίζοντας του το πόσο τον αγαπάνε.

Για το «πεταχτάρι» της Πόλης που άλλαξε απότομα την ιστορία του Ολυμπιακού, για το τρίποντο απέναντι στην Μπαρτσελόνα που έκανε όλη την Ευρώπη να παραμιλά ξανά, για το πάθος του που ξεπερνάει κάθε λογική, για την αφοσίωση του όλα αυτά τα χρόνια και για άλλα τόσα, ο Γιώργος Πρίντεζης έχει γράψει τη δική του ιστορία στον Ολυμπιακό και συνεχίζει να το κάνει ολόχρυσα γράμματα.