Μπόγρης: «Είναι το DNA του Ολυμπιακού»

Διαβάστε τι δήλωσε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπόγρης μετά την ήττα 94-78 του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Μπόγρης: «Είναι το DNA του Ολυμπιακού»

Ο Γιώργος Μπόγρης μιλώντας στην κάμερα της NOVA είπε:

«Θα ήταν μαγικό αν πετυχαίναμε μια νίκη. Είχα περισσότερο χρόνο και μπόρεσα να κάνω κάποια πράγματα. Πιστεύω να βοηθήσω και σε άλλο παιχνίδι. Τώρα πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα γιατί την άλλη εβδομάδα έχουμε πάλι ματς. Θέλουμε να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας».

Για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού τόνισε: «Έχουμε εμπειρία και βάθος να βγάλουμε μπροστά παιδιά, να είμαστε δυνατοί μέχρι τέλος... Ο Ολυμπιακός έχει μεντάλιτι και βάζει τον πήχη πολύ ψηλά. Έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια τι DNA διαθέτει. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Είναι δεδομένοι οι στόχοι. Άλλοτε θα πετύχεις άλλοτε όχι. Φτάνει να παλεύουμε... Μακάρι να τα καταφέρουμε όπως το 1997»

Για τον Μιλουτίνοφ είπε: «Έστειλε το μήνυμα του. Μας έλειψε. Μακάρι να είναι σύντομα μαζί μας...»

Για το που χάθηκε το ματς είπε: «Στο ότι η Ρεάλ είχε μεγάλη ευστοχία στο τρίποντο... Σε όλες τις άλλες κατηγορίες υπερισχύσαμε... Η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. Έχει πολύ ταλέντο η Ρέαλ και οι παίκτες της βρέθηκαν σε τρομερή μέρα... Εμείς κερδίσαμε πράγματα και από αυτό το ματς...