Ζακ ΛεΝτέι: «Είχαμε πρόβλημα στην άμυνα»

«Ρώτησα τον κόουτς, ποιο είναι το πρόβλημα μας και εκείνος μου απάντησε πως αν ήξερε, θα είχαμε κερδίσει».

Ζακ ΛεΝτέι: «Είχαμε πρόβλημα στην άμυνα»

Ο Ζακ ΛεΝτέι μίλησε αμέσως μετά την εκτός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 94-87 και τόνισε πως ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στα μεγάλα σουτ της Ρεάλ. Κλείνοντας έδωσε και το σύνθημα ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά, ο Ζακ ΛεΝτέι: «Το επίπεδο στην Ευρωλίγκα είναι ιδιαίτερα υψηλό και δύσκολο και αντιμετωπίσαμε μία ισχυρή ομάδα. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες, δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα, για να φτάσουμε ψηλά με τον Ολυμπιακό. Τα πηγαίνουμε καλά μέχρι στιγμής, δεν χάθηκε κάτι.

Έβαλαν πολλά μεγάλα σουτ, ήταν εντυπωσιακά εύστοχοι και μας ζόρισαν. Έβαλαν αρκετά δύσκολα σουτ, πολλά τρίποντα. Ρώτησα τον κόουτς, ποιο είναι το πρόβλημα μας, και εκείνος μου απάντησε πως αν ήξερα θα είχαμε κερδίσει. Η Ρεάλ ήταν εντυπωσιακή στην επίθεση, έχουν μεγάλο ταλέντο στο να βάλουν την μπάλα στο καλάθι. Είχαμε πρόβλημα στην άμυνα, αλλά το ξαναλέω έβαλαν πολλά μεγάλα σουτ.

Έχουμε δουλειά μπροστά μας ώστε να φτάσουμε στο Φάιναλ Φορ. Είναι η πρώτη μου σεζόν στην διοργάνωση και προσπαθώ να μαθαίνω σε κάθε ματς. Από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνομαι σοφότερος».