Κριτική παικτών: Αν είχε δυο... Μπόγρηδες

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 94 - 78 από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία σε έναν αγώνα που η ομάδα άντεξε για 35 λεπτά. Διαβάστε την κριτική των παικτών.

Κριτική παικτών: Αν είχε δυο... Μπόγρηδες

Οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ έχασαν την συγκέντρωση τους στην τέταρτη περίοδο με αποτέλεσμα η Ρεάλ να ελέγξει το παιχνίδι και να καθαρίσει τον αγώνα.

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού:

Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος

Ο Αμερικάνος ήταν από τους πιο συγκεντρωμένους παίκτες του Μπλατ. Είχε καλά ποσοστά στα σουτ και βοήθησε με πόντους όταν η Ρεάλ πήγαινε να ξεφύγει στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Στην τρίτη και την τέταρτη περίοδο δεν ήταν αρνητικός, εκτός από το σημείο που ο Ολυμπιακός ηττήθηκε κατά κράτος από τους Ισπανούς, αφού εκεί όλη η ομάδα είχε αποσυντονιστεί.

Βασίλης Σπανούλης

Ξεκίνησε ζεστός τον αγώνα πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μέρος έχασε το "χέρι" του και μείωσε τα ποσοστά του. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε δύο πρόσωπα και όταν παρουσίασε το ¨κακό" του ο Ολυμπιακός επηρεάστηκε.

Βαγγέλης Μάντζαρης

Αγωνίστηκε λιγότερο από τα πρόσφατα παιχνίδια του Ολυμπιακού και ήταν από τους παίκτες που δεν ήταν στο παρκέ όταν η Ρεάλ «κλείδωσε» το ματς. Όσο έπαιξε ήταν σταθερός και θετικός.

Γιάνις Στρέλνιεκς

Δεν έκανε και το καλύτερο παιχνίδι του ο γκαρντ του Ολυμπιακού που πήρε λίγες προσπάθειες και κάποιες πολύ βεβιασμένες. Δεν βοήθησε τον Ολυμπιακό στην επίθεση, πράγμα που χρειαζόταν σε μια έδρα όπως το "Παλάθιος ντε Ντεπόρτεθ».

Κώστας Παπανικολάου

Στην ανατροπή με την Μπασκόνια ήταν το πρόσωπο του αγώνα, σήμερα είχε πάθος και θέληση όμως και αυτός χάθηκε όταν το ματς στράβωσε...

Αξέλ Τουπάν

Αγωνίστηκε μόλις 4:10'' και ενώ φαινόταν να έχει ενέργεια, έκατσε στον πάγκο και δεν σηκώθηκε ποτέ. Δεν έχει μερίδιο στην ήττα, αν μπορεί κάποιος να το πει αυτό για μια ομάδα, όμως δεν βοήθησε και στο σκορ.

Γιάνις Τίμα

Ενώ ξεκίνησε με τρίποντο όταν πάτησε στο παρκέ, στη συνέχεια ήταν κάπως «μουδιασμένος» κι έκανε δύο απανωτά λάθη που μάλλον του στοίχισαν στην ψυχολογία. Όταν έχει αυτοπεποίθηση είναι πολύτιμος, όμως στην Μαδρίτη δεν έδειξε τα στοιχεία που τον διακρίνουν.

Γιώργος Πρίντεζης

Τράβηξε το σκορ στην έναρξη του β ημιχρόνου, όμως όσο περνούσε η ώρα και η Ρεάλ σκόραρε είτε από την περιφέρεια, είτε από την ρακέτα, επηρεάστηκε και αυτός...

Σάσα Βεζένκοφ

Ήταν πολύ νευρικός όμως όσο αγωνίστηκε προσπάθησε να βοηθήσει. Πάντως και αυτός δεν ήταν στην καλύτερη μέρα του.

Δημήτρης Αγραβάνης

Δεν αγωνίστηκε

Γιώργος Μπόγρης

Ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν, αφού βοήθησε επιθετικά, κάνοντας μάλιστα και ρεκόρ καριέρας, ενώ και στην άμυνα πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι στους θεόρατους σέντερ της Ρεάλ.

Ζακ Λεντέι

Ο Αμερικάνος βοήθησε επιθετικά, όμως στην άμυνα δεν μπόρεσε να στήσει ένα τείχος και να περιορίσει την δράση της Ρεάλ.