EuroLeague: Αποφασισμένος Ολυμπιακός στη Μαδρίτη

Όλα για τη νίκη θα τα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στη Ρεάλ, παρά την σημαντικότατη απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ. 

EuroLeague: Αποφασισμένος Ολυμπιακός στη Μαδρίτη

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις του στη διαβολοβδομάδα της EuroLeague με τη νίκη του επί της Μπασκόνια για την 17η αγωνιστική.

Απόψε (10/1, 22:00) οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ στη Μαδρίτη είναι αποφασισμένοι και θα τα δώουν όλα για να κάνουν το 2/2 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο WiZink Center.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει στη διάθεσή ένα από τα πιο πολύτιμα όπλα του την φετινή χρονιά, τον Νικόλα Μιλουτίνοφ, ο οποίος ανέβασε πυρετό λίγες μέρες πριν το ματς κόντρα στην Μπασκόνια και έμεινε εκτός αποστολής και για την Πέμπτη (10/1), γεγονός που ανεβάζει κατά πολύ το βαθμό δυσκολίας στους Πειραιώτες.

Η Ρεάλ θα παραταχθεί και αυτή με μια σημαντική απουσία, καθώς ο Πάμπλο Λάσο δεν έχει στη διάθεσή του τον Τζέισι Κάρολ, ο οποίος υποφέρει από μυϊκό τραυματισμό.

Στα άλλα ματς της ημέρας η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά τη μεγάλη νίκη της επί της Φενέρ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Εφές (10/1, 19:00), ενώ η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που θέλει να ξεχάσει όσο πιο γρήγορα το «χαστούκι» από τη ρωσική ομάδα υποδέχεται τη Ζαλγκίρις (19:45)

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστική

Πέμπτη 10/1

Αναντολού Εφές - Χίμκι 19:00

Φενέρμπαχτσε - Ζάλγκιρις 19:45

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός 22:00