Παπαπέτρου: «Ήξερα τι θα συμβεί όταν θα επέστρεφα στο ΣΕΦ»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου απάντησε σε ερώτηση για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν επέστρεψε στο ΣΕΦ ως παίκτης του Παναθηναϊκού, βιώνοντας μία ζόρικη ατμόσφαιρα. 

Παπαπέτρου: «Ήξερα τι θα συμβεί όταν θα επέστρεφα στο ΣΕΦ»

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ιωάννης Παπαπέτρου πήρε την μεγάλη και δύσκολη απόφαση, να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για τον Παναθηναϊκό. Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς στο οποίο το «τριφύλλι» επικράτησε έχοντας για MVP τον 24χρονο φόργουορντ (18 πόντοι, 8 ριμπάουντ), ρωτήθηκε από την κάμερα της NOVA για το πως βίωσε την περασμένη αγωνιστική την επιστροφή του στο ΣΕΦ ως αντίπαλος.

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής για την επιστροφή του στο ΣΕΦ: «Όταν το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησα από τον Ολυμπιακό για τον Παναθηναϊκό, ήξερα τι θα συμβεί όταν θα επέστρεφα στο ΣΕΦ. Ήταν ένα ματς στο οποίο δεν παίξαμε καλά. Ούτε εγώ προσωπικά, ούτε η ομάδα μου και χάσαμε. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να στεναχωρηθώ για ένα παιχνίδι. Η χρονιά προχωράει και πρέπει πάντα να κοιτάζουμε το επόμενο ματς. Δεν παίξαμε καλά στο ΣΕΦ, πρέπει να πεισμώνεις και να δουλεύεις ακόμα πιο σκληρά. Είμαι επαγγελματίας αρκετά χρόνια, δεν στεναχωριέμαι από μία ήττα, ακόμα και στις νίκες πρέπει να σκύβεις το κεφάλι και να δουλεύεις».

Για τα στενά περιθώρια στην Εuroleague: «Έχουμε χάσει αρκετό έδαφος. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα και να κερδίσουμε εκτός έδρας. Να κερδίσουμε τα περισσότερα εντός και τα μισά εκτός. Μπορούμε να το κάνουμε, είναι εφικτό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι«».

Για τον Κιλπάτρικ: «Πολύ σημαντικό από την διοίκηση που φέρνει αυτό που χρειάζεται. Ελπίζω να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει ένα επίπεδο. Αφού αποφασίστηκε ότι χρειάζεται ενίσχυση ας είναι για καλό».

Για τον ρόλο του: «Είναι λίγο άκαιρο. Είμαι χαρούμενος εδώ, πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε περισσότερο, αλλά το σημαντικό είναι ότι νιώθω καλά, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, άλλες φορές βγαίνει άλλες όχι».