Γκος: «Δεν είχαμε τον Μιλουτίνοφ, στηριχθήκαμε στον Παπανικολάου»

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος απέδωσε τη σπουδαία νίκη επί της Μπασκόνια στη συσπείρωση της ομάδας, την καλή άμυνα και φυσικά στον Κώστα Παπανικολάου.

Γκος: «Δεν είχαμε τον Μιλουτίνοφ, στηριχθήκαμε στον Παπανικολάου»

Όλα ξεκινούν από την άμυνα σύμφωνα με τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος κι έτσι ο Ολυμπιακός κατάφερε να «γυρίσει» το ματς με τη Μπασκόνια, φτάνοντας τελικά σε μια σπουδαία νίκη.

Ελλείψει και του Νίκολα Μιλουτίνοφ οι Πειραιώτες έπρεπε να συσπειρωθούν, όπως και έπραξαν, ενώ ο Αμερικανός στάθηκε φυσικά και στον παράγοντα «Χ» για τον Ολυμπιακό, τον Κώστα Παπανικολάου!

«Όλα ήρθαν όταν αποφασίσαμε να παίξουμε καλή άμυνα, από εκεί ξεκινάνε όλα. Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, βελτιωθήκαμε στο δεύτερο. Η αντίδρασή μας είναι δείγμα μεγάλης ομάδας, δείξαμε χαρακτήρα», είπε αρχικά ο Γκος, για να συνεχίσει:

«Η ομάδα στηρίχθηκε στον Παπανικολάου, που ήταν εκπληκτικός, για να πάρει τη Σήμερα έπρεπε να βάλουμε τα δυνατά μας, γιατί δεν είχαμε μαζί μας τον Νίκο (Μιλουτίνοφ). Το φάιναλ φορ είναι ακόμα πολύ μακριά, ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Μαδρίτη, κοιτάμε ένα-ένα τα ματς».