Χαμός στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους οπαδούς να διακόπτουν έκτακτο Δ.Σ. για το μέλλον του Κάτας!
Τα εσωτερικά ζητήματα στην ομάδα του λαού συνεχίζονται, με την κατάσταση να δρομολογεί εξελίξεις.
Η νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ επί τη Χάποελ Χολόν με 102-75 για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος πέρασε σε δεύτερη μοίρα, μετά από όσα έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης.
Σύμφωνα με το Sport5, διοίκηση της ομάδα του λαού κάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, με αφορμή το μέλλον του Όντετ Κάτας. Η κακή παρουσία της Μακάμπι φέτος, με 3 νίκες και 9 ήττες μέχρι στιγμής, έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον έμπειρο τεχνικό. Όπως αποφασίστηκε μετά από 1.5 ώρα συνέλευσης, ο Κάτας θα παραμείνει στη θέση του, με τον αγώνα κόντρα στην Αρμάνι να αποκτάει χαρακτήρα επιβίωσης.
Την ίδια στιγμή, την ώρα δηλαδή που γινόταν το συμβούλιο, μερικές δεκάδες φίλαθλοι της Μακάμπι κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία της ομάδας. Αφού είδαν ότι υπάρχει συνάντηση αναφορικά με το μέλλον του προπονητή τους, ορισμένοι εξ' αυτών διέκοψαν τη συνέλευση ζητώντας την παραμονή του Κάτας. Έτσι, μπλέχθηκε και η αστυνομία, που συνέλαβε τρία άτομα.
Μόλις ολοκληρώθηκε το συμβούλιο, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Κλαούντιο Κολντεμπέλα συνομίλησε για λίγη ώρα με τους φιλάθλους, σε ήρεμο τόνο. Αφού εξήγησε για μερικές αναλήθειες που ακούστηκαν αναφορικά με τον προϋπολογισμό, ζήτησε από τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα. Εκείνη, αφού τον ευχαρίστησαν που ήρθε να μιλήσει μαζί του, ζήτησαν την παραμονή του Κάτας.