Αγραβάνης: «Δεν έβρισα κανέναν, απλά πανηγύριζα για τη νίκη»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης απάντησε στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίζει τον Ιωάννη Παπαπέτρου στην εμφατική νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού. 

Αγραβάνης: «Δεν έβρισα κανέναν, απλά πανηγύριζα για τη νίκη»

Ο διεθνής φόργουορντ είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος κατά τη διάρκεια του αγώνα, βλέποντας τους συμπαίκτες του να κάνουν ότι θέλουν απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό τους.

Δημοσιεύματα το βράδυ της Παρασκευής, 4/1 εμφάνιζαν τον διεθνή καλαθοσφαιριστή να βρίζει τον πρώην συμπαίκτη του, Ιωάννη Παπαπέτρου, όμως ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook επεσήμανε ότι το μόνο που έκανε ήταν να πανηγυρίζει για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού, τονίζοντας παράλληλα ότι κάποιοι θέλουν να δημιουργούν ίντριγκες:

«Αυτοί που γράφουν ότι τραγουδούσα σύνθημα υβριστικό χθες είναι απλά αστείοι. Συνεχίστε να δημιουργείτε ίντριγκες στον κόσμο! Το ότι πανηγύρισα και κουνούσα από χαρά το κεφάλι μου είναι δικαίωμά καθενός όταν κερδίζει η ομάδα του. Ας κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους και να μη δυναμιτίζουν συνέχεια το κλίμα κάθε φορά οι ίδιοι», έγραψε ο Αγραβάνης στο Facebook και η αλήθεια είναι ότι και ο ίδιος δεν έκανε τίποτα περισσότερο από όσα έκαναν και στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Δηλαδή ζούσε με πάθος την κάθε στιγμή και απλά πανηγύριζε με θέρμη στις φάσεις που ο Ολυμπιακός έδειχνε την ανωτερότητά του.