Αταμάν: «Συγχαρητήρια στον… Ολυμπιακό»
Ο Εργκίν Αταμάν μετά τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ερυθρό Αστέρα θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στον… Ολυμπιακό λόγω των συνθημάτων των Σέρβων οπαδών.
Ο Παναθηναϊκός διασύρθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα είπε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και αυτό διότι ο κόσμος της ομάδας του Βελιγραδίου τραγουδούσε για τους Πειραιώτες.
Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου:
«Αρχίσαμε το πρώτο ημίχρονο με τραγική επίθεση και απίστευτα λάθη. Είχαμε 0/10 σουτ, χάσαμε πολλά ελεύθερα τρίποντα και χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα από τον Ερυθρό Αστέρα. Τα ίδια έγιναν και στο τρίτο δεκάλεπτο. Μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο, κάποιοι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα, δεν αποδέχτηκαν ότι θα χάσουμε με τόσο μεγάλη διαφορά, προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε, αλλά και πάλι κάναμε κάποια λάθη και χάσαμε. Συγχαρητήρια στον… Ολυμπιακό, συγγνώμη, μπερδεύτηκα, επειδή ο κόσμος τους φώναζε ‘Ολυμπιακός’. Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα».