Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 79-65 Πιτίνο: «Πόσο χρονών είναι ο Μιλουτίνοφ;»

Εντυπωσιασμένος με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν ο κόουτς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Ρικ Πιτίνο μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό (79-65).

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 79-65 Πιτίνο: «Πόσο χρονών είναι ο Μιλουτίνοφ;»

Ο Ρικ Πιτίνο μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε:

«Έπρεπε να είμαστε 6 με 8 πόντους πιο καλοί σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού.

Αλλά δεν ήμασταν σήμερα καλοί. Πρέπει να κάνω μερικές αλλαγές. Είχαμε πρόβλημα και στην άμυνα και στην επίθεση ενώ και η δημιουργία δεν ήταν καλή. Τέσσερις κοιτούσαν έναν.

Από αύριο θα ξεκινήσουμε δουλειά στο επιθετικό κομμάτι. Και στην άμυνα όμως κάνουμε 10 με 12 κλεψίματα κατά μέσο όρο και σήμερα είχαμε μόλις 4. Μάθαμε πολλά από αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον Ολυμπιακό για τον τρόπο που έπαιξε. Και συγκεκριμένα στο σκριν πρέπει να μπαίνει δυναμικά και να το σπας. Τα 2 πράγματα που δεν κάνουμε καλά αυτή τη στιγμή είναι να βάζουμε τρίποντα και να μαρκάρουμε σωστά και δυνατά μακριά από την μπάλα.

Μπορούμε να γίνουμε μια καλή ομάδα στα τρίποντα αλλά όχι εξαιρετική. Κανένα 4άρι ή 5άρι δεν εκτέλεσε βολές».

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού ρώτησε για την ηλικία του Νίκολα Μιλουτίνοφ και τού έβγαλε το καπέλο:

«Ίσως πρέπει να ψάξω δουλειά (γέλια). Είναι σπουδαίος. Αν του κάνεις παγίδα, ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Αλλάζει τη ροή του παιχνιδιού. Δώστε του τα εύσημα. Κάναμε κάποιες παγίδες στην αρχή, αλλά μας πλήγωσε. Αν κάνεις παγίδες και κάνεις περιστροφή στην άμυνα, έχεις πρόβλημα στο ριμπάουντ. Τα ριμπάουντ μάς πλήγωσαν. Αν αλλάζεις, τότε ένας κοντός βρίσκεται μπροστά σε έναν ψηλό παίκτη κι αυτό μας πλήγωσε. Θεωρώ ότι οι αλλαγές πρέπει να γίνονται όταν τελειώνει ο χρόνος κι όχι στην αρχή της επίθεσης».