Ο Παππάς παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού

Ο άσος του Παναθηναϊκού υποκλίθηκε στους «ερυθρόλευκους» και παραδέχτηκε πως ήταν καλύτεροι και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση.

Ο Παππάς παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε και πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Παναθηναϊκό και τον νίκησε δίκαια με 14 πόντους διαφορά. Την ανωτερότητα των «πράσινων» σε αυτό το παιχνίδι παραδέχτηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ακόμα και ο Νίκος Παππάς. Ο άσος των «πράσινων» στις δηλώσεις του επισήμανε πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, έπαιξε καλύτερο μπάσκετ και νίκησε δίκαια.

«Ήταν πιο ψυχωμένος. Ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός, έπαιξε καλύτερο μπάσκετ και δίκαια νίκησε. Είναι νωρίς να κρίνουμε τον προπονητή. Πρέπει να μπαίνουμε πιο αποφασισμένοι. Αρκετά παιδιά δεν έχουν παίξει τέτοιο ντέρμπι μέσα εδώ. Για τους τελικούς που θα έρθουν ή όπου αλλού βρούμε τον Ολυμπιακό ήταν ένα καλό μάθημα αυτό. Θα έχουμε δύσκολη συνέχεια. Νίκησε δίκαια. Ότι και να πω το λέει η εικόνα. Έπαιξε σωστά, έβαλε σουτ και νίκησε δίκαια. Δεν νίκησε ούτε από τύχη, ούτε από σφυρίγματα και νίκησε δίκαια», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς.