Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 79-65: Μάντζαρης: «Στα πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης στάθηκε στην καλή άμυνα των «ερυθρόλευκων» απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 79-65: Μάντζαρης: «Στα πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ύστερα από καιρό ξεκίνησε στο βασικό σχήμα σε αγώνα EuroLeague και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του. Ο έμπειρος γκαρντ μετά το τέλος της αναμέτρησης είπε: «Μπήκαμε αποφασιστικά. Το θέμα πάρα πολύ και το δείξαμε. Όπλο μας ήταν η άμυνα. Όταν δέχεσαι 25 πόντους στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορείς να πεις και πολλά. Όταν δεχόμαστε κάτω από 70 πόντους κερδίσουμε, όπως έχει πει και ο προπονητής μας. Το βασικό είναι η άμυνά μας».

Για τη δική του απόδοση τόνισε: «Ήξερα πως θα είμαι βασικός. Προσπάθησα κι εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω την ομάδα αλλά σημασία έχει πως πήραμε μια σημαντική νίκη από βαθμολογικής και ψυχολογικής πλευράς. Δεν έχει σημασία εάν έπαιξα ή όχι. Σημασία έχει που κερδίσαμε».

Για τη συνέχεια ο Μάντζαρης ήταν ξεκάθαρος: «Παλεύουμε όπως κάθε χρόνο για να είμαστε στο τέλος της κανονικής περιόδου στα πλέι οφ. Στα πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας. Όπως κάθε χρόνο. Θέλουμε να ευχαριστούμε τον κόσμο μας. Μας βοήθησε από την αρχή. Μας έδωσε απίστευτη ενέργεια».

Αναφορικά με τον Μιλουτίνοφ, ο γκαρντ των Πειραιωτών επεσήμανε: «Τον καμαρώνουμε. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε. Είναι ένας από εμάς».