Κιμ Τιλί: Η επιστροφή!

Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό στο ματς με τη Μπασκόνια, ο Κίμ Τιλί θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ (22/2, 19:30)

Κιμ Τιλί: Η επιστροφή!

Ο Κιμ Τιλί αποτέλεσε μια από τις πιο δυνατές, μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού. Πάουερ φόργουρντ με αθλητικά προσόντα, ο Γάλλος μπασκετμπολίστας ήρθε με σπουδαία διαπιστευτήρια για να ενισχύσει την φροντ λάιν των ερυθρολεύκων, αλλά και να δώσει πολύτιμες "ανάσες" στον Γιώργο Πρίντεζη. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη, αφού στις 13/9 στο ματς με την Μπασκόνια, σε μια ανύποπτη φάση κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, ο Τιλί τραυματίζεται στους προσαγωγούς.ο Γάλλος φόργουορντ υποβάλλεται σε επέμβαση, η οποία υπολογίζεται ότι θα τον κρατήσει εκτός δράσης ακόμη και για τέσσερις μήνες.

Μετά τον αγώνα δρόμου για την έγκυρη επιστροφή του Γάλλου στο παρκέ, ο Κίμ Τιλί επιστρέφει στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης(22/2, 19:30) με την Βαλένθια, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση συμπίπτει με την κρίσιμη καμπή την οποία διανύει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός. Η απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και οι ήττες "με κάτω τα χέρια" σε Ελλάδα και Ευρώπη έχουν σαφώς προβληματίσει την ομάδα και τους φιλάθλους. Για τον Ολυμπιακό έχει φτάσει ώρα απαντήσεων και αποφάσεων. Μπορεί η παρουσία του Τιλί να λειτουργήσει ευεργετικά στην "χημεία" του Ολυμπιακού; Ο Γάλλος ασφαλώς και δεν θα είναι ο ίδιος πριν τον τραυματισμό του. Ωστόσο, σε μια χρονική στιγμή που ο Ολυμπιακός ψάχνει απαντήσεις για να σώσει τη χρονιά, ο Τιλί μπορεί να δώσει λύσεις και να βοηθήσει την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να επιστρέψει στην κανονικότητα.