Κεμζούρα: «Πολλές μικρές λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά»

Ο στενός συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ, μίλησε για ήττα του Ολυμπιακού από τη Νταρουασάφακα.

Κεμζούρα: «Πολλές μικρές λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά»

Μία από τις χειρότερες του εμφανίσεις στη διοργάνωση της Euroleague πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, στην ήττα από τη Νταρουσάφακα, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του 'Α γύρου.

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων απέναντι στον Ολυμπιακό και κατάφεραν να πάρουν τη δεύτερη τους νίκη στη διοργάνωση, με σκορ 79-75.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα, σχολίασε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, την ήττα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο βοηθός του Ντέβιντ Μπλατ:

Για το τι έκανε τι διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες: «Πολλές μικρές λεπτομέρειες εκαναν τη διαφορά. Είχαμε ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο. Ενώ βάζαμε καλάθια με δυσκολία δεχόμασταν καλάθια πιο εύκολα».

Που είχε το μεγαλύτερο πρόβλημα ο Ολυμπιακός: «Είχαμε πρόβλημα με τα επιθετικά ριμπάουντ. Πήραμε ελάχιστα και δεν τα εκμεταλλευτήκαμε όπως έπρεπε με αποτέλεσμα να χάνουμε επιθέσεις. Στο 3ο δεκάλεπτο δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν πήραμε καλές αποφάσεις με αποτέλεσμα να παίζουμε βιαστικό μπάσκετ και στην τελική να χάσουμε από τη Νταρουσάφακα. Θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε την ομάδα σε καλή κατάσταση από τον αγώνα της Κυριακής. Θα αφήσουμε αυτήν την ήττα πίσω και θα κοιτάξουμε μπροστά».

Για το αν θα άλλαζε κάτι στο τελευταίο τρίλεπτο του αγώνα: «Πάντα υπάρχουν πράγματα που μπορείς να αλλάξεις αλλά δεν υπάρχει νόημα υποθούν εφόσον η ομάδα έχει ηττηθεί».