Στρέλνιεκς: «Θα μας βοηθήσει το πλεονέκτημα»

Ο άσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης επί της Εφές, αλλά στο πόσο σημαντικό είναι ότι ο Σπανούλης βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Στρέλνιεκς: «Θα μας βοηθήσει το πλεονέκτημα»

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα της έδρας με τη νίκη του επί της Εφές. Ο Γιάνις Στρέλνιεκς μετά το τέλος της αναμέτρησης με την τουρκική ομάδα στάθηκε στο πόσο σημαντικό ήταν να πάρει τη νίκη ο Ολυμπιακός σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

«Το πιο σημαντικό ήταν να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, είχαμε μία διαφορά, την χάσαμε, αλλά έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι. Αυτό το «πρέπει» ήταν που έκανε τη διαφορά γιατί εκείνοι δεν είχαν τίποτα να χάσουν», είπε χαρακτηριστικά ο Στρέλνιεκς.

Για το γεγονός πως η ομάδα χαλάρωσε είπε: «Τα πάντα είναι στο μυαλό. Δυστυχώς κάποιες στιγμές χαλαρώνουμε υπερβολικά και επιτρέπουμε στον αντίπαλο να επιστρέψει. Είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε στα επόμενα ματς. Τα πάντα είναι ανθρώπινα και δεν μπορείς πάντα να παίζεις στους ίδιους ρυθμούς».

Όσον αφορά στο πλεονέκτημα της έδρας ο Στρέλνιεκς τόνισε: «Κοιτάζουμε τώρα τα πλέι οφ. Εξασφαλίσαμε το πλεονέκτημα και είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει ενόψει της συνέχειας, να πάρεις νίκες και να παίξεις καλύτερα στη συνέχεια».

Επίσης στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεται σε καλή κατάσταση ο Σπανούλης: «Είναι σημαντικό στο τελείωμα της περιόδου να έχουμε τον Βασίλη Σπανούλη σε τέτοια κατάσταση. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ο αρχηγός να παίζει με τέτοιο τρόπο».