Ερνάκ: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ποιότητα στην περιφέρεια»

Ο τεχνικός της Νταρουσάφακα μίλησε για τον αγώνα της ομάδας του απέναντι στους Πειραιώτες. 

Ερνάκ: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ποιότητα στην περιφέρεια»

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί στην έδρα της Νταρουσάφακα(27/12,19:15) για την 15η αγωνιστική της EuroLeague.

Η αποστολή των Πειραιώτων δεν θα είναι εύκολη, με τον τεχνικό της τούρκικης ομάδας να εκθειάζει τους «ερυθρόλευκους» για την ποιότητα που διαθέτουν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός αρέσκεται στο να ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού, ειδικά όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Και ο βασικός λόγος που το κάνει αυτό είναι η μεγάλη ποιότητα που έχει στο ροτέισον της περιφέρειας. Πρωταρχικός μας στόχος, λοιπόν, είναι να έχουμε απαντήσεις σε αυτό το στιλ παιχνιδιού. Επίσης, τους αρέσει να κρατούν τον αντίπαλο μακριά από τη ρακέτα, χρησιμοποιώντας πάντα την στρατηγική των αλλαγών στην άμυνα. Αυτό είναι κάτι που επίσης θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε, ξεκινώντας από την επίθεση στη ρακέτα. Είμαι σίγουρος πως θα γίνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τον κόσμο».

Από την πλευρά του Μαρκέλ Μπράουν υποστήριξε: «Ακόμη ένας σκληρός αντίπαλος, όπως είναι ο Ολυμπιακός, έρχεται στην Κωνσταντινούπολη. Ελπίζω να παίξουμε όπως στα τελευταία μας παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και να βρούμε έναν τρόπο για να πάρουμε τη νίκη».