Βεζένκοφ: «Να κάνουμε όσα δεν κάναμε με το Περιστέρι»

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού στάθηκε στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει το «διπλό» στην Κωνσταντινούπολη. 

Βεζένκοφ: «Να κάνουμε όσα δεν κάναμε με το Περιστέρι»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Νταρουσάφακα στην Κωνσταντινούπολη για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της EuroLeague.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ κατά την αναχώρηση των Πειραιωτών από το «Ελ. Βενιζέλος» για την Τουρκία δήλωσε ότι το προσεχές ματς θα είναι δύσκολη και ότι η ομάδα του θα πρέπει να αποφύγει όσα έκανε στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος κόντρα στο Περιστέρι στο ΣΕΦ. Ακόμα τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ελέγξει τόσα τα επιθετικά ριμπάουντ, όσο και τον ρυθμό για να φύγει νικητής από την Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βεζένκοφ:

Για το προσεχές παιχνίδι με την Νταρουσάφακα: «Με την αλλαγή του προπονητή βλέπουμε πως παίζουν πιο σκληρά. Είναι η πρώτη ομάδα, αν δεν κάνω λάθος, σε επιθετικά ριμπάουντ. Πρέπει να ελέγξουμε αυτό τον τομέα, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να παίξουμε πολύ σκληρά. Πρέπει να κάνουμε αυτό ακριβώς που δεν κάναμε με το Περιστέρι. Είμαστε όλοι προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για Χριστούγεννα στο παρκέ: «Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Να έχουμε υγεία και όλα τα άλλα θα έρθουν. Είμαστε επαγγελματίες και έχουμε συνηθίσει σε αυτό τον ρυθμό όλα αυτά τα χρόνια. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».