Πρόεδρος Παρτίζαν: «Υπέγραψα τριετές συμβόλαιο με τη Euroleague»

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς έκανε γνωστό πως υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Euroleague.

Πρόεδρος Παρτίζαν: «Υπέγραψα τριετές συμβόλαιο με τη Euroleague»

Η Παρτίζαν θα βρίσκεται κι επίσημα στη Euroleague για την επόμενη τριετία.

Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, ανακοινώνοντας πως έπεσαν οι υπογραφές για τη συμμετοχή του συλλόγου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Υπενθυμίζεται ότι πέρα από τις 13 ομάδες-μετόχους τα δεδομένα για τις άλλες ομάδες που συμπληρώνουν την 20αδα της διοργάνωσης είναι τα εξής:

Η Dubai BC θα πάρει 5ετές συμβόλαιο

Η Παρτίζαν, ο Ερυθρός Αστέρας, η Βαλένθια και η Χάποελ Τελ Αβίβ θα πάρουν τριετή συμβόλαια

Η Μονακό θα υπογράψει συμβόλαιο 1+2 χρόνων.

Η Παρί θα πάρει μονοετές συμβόλαιο, ωστόσο με έναν σημαντικό αστερίσκο: Οι Παριζιάνοι θέλουν να βελτιώσουν το status τους και να γίνουν μέτοχοι, κάτι που σημαίνει ότι αυτόματα θα εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην EuroLeague.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Ένας σημαντικός στρατηγικός στόχος για την Παρτιζάν μόλις επετεύχθη. Η οικονομική σταθερότητα για την οποία εργαζόμασταν εδώ και χρόνια έχει αποφέρει ένα μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα.

Υπέγραψα συμβόλαιο που εγγυάται στον σύλλογο τριετή παρουσία στην Euroleague. Αυτή είναι μία μεγάλη κοινή επιτυχία και θέλω να συγχαρώ όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή!

Την ομάδα στο γήπεδο, τη διοίκηση, τους χορηγούς, τη Σερβία, τους πιστούς οπαδούς και όλους όσους βοήθησαν την Παρτιζάν με οποιονδήποτε τρόπο στο δρόμο της για να γίνει μία σταθερή ομάδα στην Euroleague».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110