Ολυμπιακός-Γκραν Κανάρια 98-77: Πρίντεζης: «Αλλάξαμε το παρελθόν»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη μετά το ματς του Ολυμπιακού με τη Γκραν Κανάρια.

Ολυμπιακός-Γκραν Κανάρια 98-77: Πρίντεζης: «Αλλάξαμε το παρελθόν»
Eurokinissi

Ο Γιώργος Πρίντεζης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γκραν Κανάρια στο ΣΕΦ στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξαν οι «ερυθρόλευκοι» σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε εύκολο, τονίζοντας πως στο παρελθόν μετά από μεγάλες νίκες οι Πειραιώτες δεν παρουσιάζονταν ιδιαίτερα σοβαροί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού

«Ήταν ένα σημαντικό βήμα. Ακόμα πιο σημαντικό πως μετά από μια μεγάλη νίκη δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε ένα παιχνίδι που έμοιαζε εύκολο, αλλά είχαμε δείξει πως στο παρελθόν μετά από μεγάλες νίκες δεν παρουσιαζόματαν σοβαροί. Κρατάμε τη νίκη.


Παίξαμε ομαδικά. Δουλεύουμε τα λάθη και ο κόουτς θέλει να τα αποφεύγουμε. Παίξαμε καλή άμυνα, ενώ δείξαμε και διάρκεια στο παιχνίδι.

Είναι κάτι που δουλεύουμε ο ρυθμός στην άμυνα. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Η άμυνα είναι και θέμα θέλησης. Είναι σηαμαντικό να καταλαβαίνει ο καθένας πως για να προχωρήσεις δεν θα πρέπει να δέχεσαι καλάθι.

Δεν θέλω να κάνω θέμα πρόβλεψης, θα δούμε, όσο πάει. Είμαστε αρκετά καλά. Θα πρέπει να βελτιωνόμαστε όσο περισσότερο γίνεται. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».