Μπάλντγουιν: «Ήρθαμε να δείξουμε ποια είναι η Φενέρ»

Για τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και την προσπάθεια της Φενερμπαχτσέ στο Άμπου Ντάμπι μίλησε ο Γουέιντ Μπάλντγουιν.

Μπάλντγουιν: «Ήρθαμε να δείξουμε ποια είναι η Φενέρ»

Ο Γουέιντ Μπάλντγουιν τόνισε ότι η Φενερμπαχτσέ πήγε στο Άμπου Ντάμπι για να δείξει τις δυνατότητές της και να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Ο Αμερικανός άσος αναφέρθηκε και στις μονομαχίες του με τον Τζέριαν Γκραντ:

«Αυτό το matchup με τον Γκραντ δεν είναι κάτι ατομικό. Είναι φτιαγμένο να φαίνεται έτσι. Όλοι ανταγωνιζόμαστε όλους εδώ. Αυτό είναι το νόημα του παιχνιδιού. Μπορεί να το κάνουν λίγο πιο διασκεδαστικό για τα ΜΜΕ, αλλά το σημαντικό δεν είναι ο Μπάλντγουιν εναντίον του Γκραντ, είναι η Φενερμπαχτσέ εναντίον του Παναθηναϊκού.

Είναι μια ομάδα που μας νίκησε δύο φορές στην κανονική σεζόν. Δεν το έχουν κάνει πολλές ομάδες. Και εμείς θέλουμε απλώς να πάρουμε αυτό το παιχνίδι εκδίκησης με κάποιο τρόπο. Είμαστε φρέσκοι συγκριτικά με πέρυσι, που χάσαμε στο Final Four από αυτή την ομάδα και στην ίδια ατμόσφαιρα. Το αντιμετωπίζουμε με αυτή την προσέγγιση.

Ένα σημαντικό μέρος του αγώνα είναι ο έλεγχος της μπάλας. Ρίχνεις μια ματιά στα δύο τελευταία παιχνίδια των ομάδων. Στην έδρα μας, πήρα πολλές φάσεις μόνος μου στο τέλος του αγώνα. Στην έδρα του Παναθηναϊκού, ο Γκούντουριτς έκανε ένα λάθος στο τέλος του αγώνα που ήταν καθοριστικός παράγοντας, οπότε ο έλεγχος της μπάλας είναι πάντα το πιο σημαντικό πράγμα.

Νιώθω ότι είχε έρθει η ώρα για ‘μένα να παίξω στο Final Four και αυτός ήταν ο στόχος της μεταγραφής από τη Μακάμπι, να έρθω σε μια ομάδα που έχει ιστορικό να βρίσκεται εκεί με έναν προπονητή που έχει βρεθεί εδώ πέντε, έξι φορές στη σειρά. Εκεί ήθελα να είμαι. Είμαι εδώ και τώρα ήρθε η ώρα να δείξω τι μπορώ να κάνω και τι μπορεί να κάνει η ομάδα μας».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110