Ολυμπιακός - Γκραν Κανάρια: Στο χέρι του να έχει εύκολο βράδυ

Με σοβαρότητα οι «ερυθρόλευκοι» αποφεύγουν την παγίδα και αξιοποιούν την ευκαιρία που τους δίνεται για ένα άνετο βράδυ στο ΣΕΦ. 

Ολυμπιακός - Γκραν Κανάρια: Στο χέρι του να έχει εύκολο βράδυ

Ο Ολυμπιακός, δύο μέρες μετά τον θρίαμβο της Βαρκελώνης, υποδέχεται την Γκραν Κανάρια στο ΣΕΦ (20/12, 21:00, LIVE στο fosonline.gr) με στόχο την τρίτη του σερί νίκη στην EuroLeague.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ήδη στο 8-5 και δείχνουν κάτι παραπάνω από ικανοί να διεκδικήσουν την τέταρτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας με βάση τις εμφανίσεις αλλά και το γεγονός ότι έχουν πολύ καλή εικόνα στα εκτός έδρας ματς.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους, πλην του Δημήτρη Αγραβάνη. Η ενόχληση που αισθάνθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης στην πλάτη δεν αποδείχτηκε σοβαρή και ως εκ τούτου αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Η Γκραν Κανάρια βρίσκεται στο 5-8 στην παρθενική της χρονιά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Δεν είναι σε καμία περίπτωση ομάδα φόβητρο για τον Ολυμπιακό, αλλά χρειάζεται σοβαρότητα από μέρους του, ώστε να επιβάλλει εξ αρχής το ρυθμό του και να περάσει ένα άνετο βράδυ στο ΣΕΦ.

Η ομάδα του Πειραιά είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το αποψινό ματς και αυτό ελλοχεύει παγίδες. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρέπει να πιστέψουν στιγμή ότι η ομάδα των Κανάριων Νήσων έρχεται στο Φάληρο με κατεβασμένα τα χέρια για να χάσει και να δώσει στον Ολυμπιακό τη νίκη... στο πιάτο.

Όλα θα εξαρτηθούν αποκλειστικά από τον τρόπο που οι Πειραιώτες θα προσεγγίσουν την αναμέτρηση απέναντι σε μια ομάδα που έρχεται χωρίς άγχος να κάνει το παιχνίδι της.

Πάντως, του πάνε οι Ισπανοί φέτος του Ολυμπιακού. Μέχρι στιγμής έχει κερδίσει κάθε ισπανική ομάδα που βρέθηκε στο διάβα του (Μπασκόνια, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα). Στο χέρι του είναι να συνεχίσει την καλή παράδοση που χτίζει και απόψε...